Pijnlijk voor Gunther Levi: "Misschien toch eens Gert Verhulst contacteren"
LHX
Pijnlijk voor Gunther Levi: "Misschien toch eens Gert Verhulst contacteren"
Foto: Photonews

Over BV's doet regelmatig fake news de ronde. Dit keer is zanger en acteur Gunther Levi aan de beurt.

Cybercriminelen lijken hun pijlen te hebben gericht op Gunther Levi. Ze verzinnen spannende titels en proberen zo nietsvermoedende fans te lokken richting allerlei vormen van oplichting.

De afgelopen tijd zijn er op die manier twee vreemde verhalen over Gunther verspreid. Hij zou gearresteerd zijn en in de gevangenis zitten, én hij zou de 'dramatische waarheid' over Gert Verhulst aan het licht willen brengen.

Daar is uiteraard helemaal niets van aan. Aan Dag Allemaal laat hij weten dat hij het allemaal wat aan zich voorbij laat gaan, maar dat hij het wel erg vindt dat zijn naam verbonden is aan allerlei bedrog.

Hij is bovendien verbaasd dat zijn naam gekoppeld wordt aan die van Gert Verhulst. "Ik ken Gert een beetje van hem af en toe eens tegen te komen. Maar verder ook niet", zegt hij.

Er is helaas niet zoveel dat hij eraan kan doen. "Als dit nog verder gaat, zal ik misschien toch eens Gert moeten contacteren", klinkt het. "Sowieso maak ik van elk nepbericht een screenshot. Als ik dan toch ooit een zaak wil aanspannen, heb ik materiaal in handen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.