Regi en Kristel in het grootste geheim getrouwd
PMN
Regi en Kristel in het grootste geheim getrouwd

Er is groot nieuws over Regi en Kristel. Ze zijn zaterdag in het grootste geheim getrouwd. Ze gaan voortaan dus door het leven als man en vrouw.

Regi Penxten en Kristel Huybney zijn getrouwd. Ze trouwden zaterdag in de Limburghal in Genk. Dat meldt Het Laatste Nieuws. 

Het was de bedoeling dat het huwelijk in alle rust zou verlopen, maar toch kwam de pers massaal opdagen. Regi en Kristel zijn sinds begin april verloofd en hadden de wens om het huwelijk niet in de media te laten komen.

Maar die laatste wilden absoluut aanwezig zijn op het showbizz-huwelijk van het jaar. Regi en Kristel wilden niet op de foto. Het koppel heeft immers een overéénkomst gesloten met VTM voor een exclusieve docureeks waar ook beelden van het huwelijk te zien zullen zijn.

Kristel droeg een prachtige ivoorkleurige jurk, maar met een subtiel cut-out detail bij de taille. Ze combineerde dit met blauwe fluwelen enkellaarsjes.

Regi droeg een pak in dezelfde blauwe tint. Het was een perfecte match.

Het huwelijksaankozek vond eerder dit jaar plaats in Zuid-Afrika tijdens een romantisch uitstapje. Regi vroeg haar ten huwelijk tijdens een picknick op het strand.

De populaire dj zei nog nooit zo nerveus te zijn geweest. Gelukkig nam Kristel al snel alle spanning weg en gaf ze het antwoord dat Regi wilde horen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.