Massale kritiek over tweede aflevering van 'The Masked Singer': "Echt schandalig"
LHX
Massale kritiek over tweede aflevering van 'The Masked Singer': "Echt schandalig"
Foto: VTM

In de tweede aflevering was het De Mike die naar huis werd gestemd in 'The Masked Singer'. Niemand minder dan Hugo Sigal bleek in het pak te zitten.

Hugo Sigal werd door speurders Véronique De Kock, Frances Lefebure en Fien Germijns genadeloos ontmaskerd in 'The Masked Singer'. Niet veel later besliste het publiek dat hij de wedstrijd moest verlaten.

Veel van de kijkers vinden dat erg jammer. Hugo is immers een professionele zanger, die dan ook een mooie prestatie neerzette. Eikeltje, daarentegen, zong niet eens: hij neuriede enkel, en viel daarbij twee keer bijna van het podium.

"Eikeltje ziet er wel lief en schattig uit, maar da's ook alles. Hij had eruitgestemd moeten worden en niet De Mike", wordt er geklaagd op sociale media. "Daar moet een echte artiest voor afvallen, voor iemand die geen noot gezongen heeft. Debiel programma."

"Een schande dat die nog in de show zit", vinden sommigen. "Hoe kan je nu raden wie erin zit als er geen noot uit komt?" "Zo oneerlijk."

"Zoals elk jaar gaan de pakken die het 'goedkoopst' zijn er eerst uit, het maakt niet uit of de persoon goed of slecht zingt." "Dit haalt de waarde van 'The Masked Singer' naar beneden." "Echt schandalig."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.