Sam Gooris moet niet van hen weten: “Zo storend, ik blok die meteen af”
PMN
Sam Gooris moet niet van hen weten: “Zo storend, ik blok die meteen af”
Foto: VTM

Sam Gooris heeft met ‘Arrivederci’ een nieuwe single uit. Er komen daar heel positieve commentaren op. Sam bracht zijn single gisteren ook op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.

Sam Gooris is weer helemaal terug van weggeweest in de hitparade. Bovendien is hij met z’n nieuwe single ook genomineerd voor ‘Zomerhit’. De zomer kan nu al niet meer stuk voor hem.

Hij is heel blij om op het podium te mogen staan. “Maar ik zou ook wel eens weten hoe het is om politieagent te zijn”, merkt de zanger op in Story. “Mensen die een overtreding begaan uit het verkeer halen en ze beboeten.”

Sam Gooris vindt schijnheilige mensen heel storend

“Eigenlijk hebben die mensen een heel ondankbaar beroep, maar mijn respect voor hen is wel immens. Die maken het één en ander mee."

Over mensen gesproken, er zijn mensen waar Sam niet van moet weten. “Ik vind schijnheilige mensen heel storend. Maar ik ga me daar ook niet te druk in maken, want ze verdienen dat niet.”

“Ik blok ze meteen af. Gelukkig kom ik schijnheiligheid niet zo vaak tegen, toch niet bij de mensen die ik persoonlijk ken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.