Shania Gooris is het erg opgevallen bij haar broer Kenji: Ze maakt gelijkenis met hun vader Sam
PMN
Shania Gooris is het erg opgevallen bij haar broer Kenji: Ze maakt gelijkenis met hun vader Sam
Foto: VTM

Sam Gooris staat weer te blinken in de hitparade. De zanger heeft met ‘Arrivederci’ een nieuwe single klaar. Het leverde hem zelfs een nominatie voor ‘Zomerhit’ op.

Deze week stond Sam Gooris nog op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Hij bracht uiteraard zijn nieuwste hit. Het zal hem nog eens deugd gedaan hebben op het podium van het VTM-programma te staan. Het was immers tien jaar geleden dat Sam nog eens solo-nummer uitbracht.

Sam is heel lang een vaste klant geweest bij ‘Tien Om Te Zien’. Hij scoorde de ene hit na de andere. Intussen doet de 51-jarige zanger het wat rustiger aan. “Ik begin mijn leeftijd wel te voelen”, reageert Sam in TV-Familie.

“Ook het rondhuppelen en springen gaat niet meer zoals vroeger. Ik blijf wel mijn genre trouw. ‘Sam Gooris Goes Classic’ hoef je dus nog niet meteen te verwachten." Hij staat deze zomer overigens heel veel podia in het land.

Shania vindt dat haar jongere broer Kenji hard lijkt op hun vader Sam

Sam’s oudste dochter Shania Gooris (24) is wel wat opgevallen. “Ze zegt dat Kenji (22) hard lijkt op de jongere versie van mij”, licht Sam toe. “Soms halen ze oude podiumkledij uit de kast voor een nostalgische shoot." En volgens mijn vrouw Kelly Pfaff zijn die outfits weer in.

Meer nieuws

Meer nieuws

.