Stopt K3 ermee? Dit is wat Hanne Verbruggen erover te zeggen heeft
LHX
Stopt K3 ermee? Dit is wat Hanne Verbruggen erover te zeggen heeft
Foto: VRT - Jokko

Afgelopen weekend zorgde K3'tje Hanne Verbruggen voor een verrassing van jewelste. Zij en haar man Jorn gaven een groot huwelijksfeest.

Op het huwelijksfeest van Hanne Verbruggen waren maar liefst 200 gasten aanwezig. Onder andere mede-K3'tje Julia Boschman en ex-collega Klaasje Meijer mochten mee aanschuiven. Marthe De Pillecyn, daarentegen, was nergens te bespeuren.

De reden voor haar afwezigheid was eenvoudig: ze moest optreden met de dansschool van haar man Sinerjey. Toch doen er heel wat minder positieve geruchten de ronde over haar. Volgens sommige juicechannels ligt Marthe niet meer goed in de groep en betekent dat dat het einde van K3 in zicht is.

Wanneer Hanne in een gesprek met Het Laatste Nieuws met die roddels wordt geconfronteerd, spreekt haar lichaamstaal boekdelen. Ze zucht, brengt haar hand naar haar hoofd en begint bijna te lachen.

"Mensen zijn echt... Ik vind het zot waar ze het soms halen", reageert ze. "Wij denken nog lang niet aan stoppen." En maar goed ook, want deze zomer neemt K3 een film op en voor 2025 heeft de groep net een nieuwe showtour aangekondigd.

"En nu gaan we nog genieten van de allerlaatste weken van onze musical 'De 3 biggetjes'. Onze agenda is dus meer dan goed gevuld, van stoppen is geen sprake." Da's duidelijk!

Meer nieuws

Meer nieuws

.