Vreselijk dieptepunt voor Niels Destadsbader: "Gedacht aan stoppen"
LHX
Vreselijk dieptepunt voor Niels Destadsbader: "Gedacht aan stoppen"
Foto: VRT - Damon De Backer

Na zijn overstap van VTM naar de VRT kreeg Niels Destadsbader enorm veel kritiek over zich heen. Die hakte er stevig in.

De vele giftige reacties die Niels Destadsbader te slikken kreeg, hadden een enorme impact op hem. "Op een bepaald moment had ik het gevoel dat niemand me nog leuk vond", getuigt hij in de podcast 'Frietcast'.

Het moeilijkste is inmiddels achter de rug, maar hij moet toegeven dat hij wel diep gezeten heeft. "Ik heb zoveel mensen die me graag zien, dat dat ook maar is wat het is. Maar als je in een moeilijke periode zit, zie je alleen maar dát."

"Ik heb op een bepaald moment, tijdens heel dat gedoe met die contracten, gedacht: ik stop gewoon dat contract. Want dat is het allemaal niet waard." Uiteindelijk koos hij er toch voor om de mensen die in hem geloofden niet in de steek te laten.

Op dit moment gaat het stukken beter met hem. "Ik zit in een supergoeie flow. Ik heb een toffe zomer gehad, heb veel mogen spelen en een tof programma gemaakt." Voor de komende tijd zit er bovendien nog allerlei leuks in de pijplijn. "Er is al een nieuw programma aangekondigd, maar eigenlijk is er nog een tweede waaraan ik dit jaar ga beginnen", verklapt hij al.

Daarover kan hij echter nog niet veel kwijt. "Er moet nog één ding gebeuren, en dan gaat het zeker door. "Dus als ik nu zeg waarover het gaat, en stel dat het niet doorgaat, dan is het wel heel triestig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.