Wat een ellende! Het loopt helemaal fout voor Marthe, Hanne en Julia van K3
COS
Wat een ellende! Het loopt helemaal fout voor Marthe, Hanne en Julia van K3
Foto: Photonews

De meisjes van K3 kregen dit jaar fijn nieuws van werkgever Studio 100. In 2024 keert de K3-musical 'De 3 Biggetjes' terug. Daar hoort natuurlijk een nieuwe single én videoclip bij.

Eerder deze maand namen Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman de videoclip van 'De 3 Biggetjes' op. Dat deden de K3'tjes met een heleboel dansers op het recreatiedomein Warredal. Voor de clip werden de meisjes natuurlijk ook getransformeerd tot de drie biggetjes. Al was dat enkel voor het laatste shot. Dat zien we in 'K3 Vlogt'.

"Uren in de make-up voor één shot", merkt Marthe op in het golfkarretje waarme de meisjes de hele dag werden rond gereden. "Wat gebeurt er?", zegt Hanne plots, terwijl ze met het karretje al haperend de berg op gaan. "Hij is plat", lacht Hanne nog. Maar in het midden van de berg komt het verdict van de chauffeur: "We gaan er echt niet geraken."

"De kar heeft het begeven, jongens", zegt Hanne. "Ik denk dat we gaan moeten lopen", klinkt het bij Julia. "Lukt dat voor jou?", vraagt Hanne bezorgd aan Marthe. Zij sukkelt immers al een hele tijd met een geblesseerde knie. Marthe mocht de afgelopen maanden op doktersadvies niet dansen tijdens shows. "Kom maar op mijn ruggetje", stelt Julia voor.

Uit ervaring met een eletrische auto weet ik dat je daarvoor moet oppassen.

"Da's weer typisch, hè. Ik had dat niet mogen zeggen. Je mag zo'n dingen nooit zeggen, want dan heb je dat voor", bedenkt Marthe zich. "Marthe zei echt net: 'Wanneer gaat die batterij het begeven?'", legt Hanne uit. "Uit ervaring met een eletrische auto weet ik dat je daarvoor moet oppassen", lacht Marthe.

"Misschien komt het omdat ik er daarstraks een stukje mee gereden heb", merkt Julia op. "Het zal dat wel geweest zijn", zegt Marthe. "Julia, heb je het weer kapotgemaakt?", grapt Hanne. "We zeiden het nog: 'Laat Julia er niet mee rijden.'" De meisjes hielden de sfeer er gelukkig in tijdens de onverwachte wandeling in hun biggenpakken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.