Wat mooi van Ben Crabbé: Hij helpt zanger Günther Neefs uit de nood in ‘Tien Om Te Zien’
PMN
Wat mooi van Ben Crabbé: Hij helpt zanger Günther Neefs uit de nood in ‘Tien Om Te Zien’
Foto: VTM

De fans van ‘Blokken’ gaan nog een tijdje moeten wachten op het nieuwe seizoen. Dat komt er pas in september aan. Het geeft presentator Ben Crabbé de tijd om iets anders te doen.

Ben Crabbé zagen we op het podium van ‘Tien Om Te Zien’, en dat was niet toevallig. Hij hielp zanger Günther Neefs uit de nood, zo lezen we in Het Laatste Nieuws.

Günther Neefs mocht bij ‘Tien Om Te Zien’ in absolute primeur zijn nieuwe single ‘Wervelwind’ presenteren. Speciaal voor deze gelegenheid keerde hij een dag eerder terug van vakantie. Het nummer is geschreven door Jan Leyers.

Voor Günther dook er echter een groot probleem op: “Mijn vaste muzikanten zijn nog met vakantie,” constateerde hij. Gelukkig kwam er op tijd hulp voor de zanger.

Ben Crabbé sprong hem bij. Ben, die ook drummer is bij ‘De Kreuners’, nam opnieuw plaats achter het drumstel. Ex-radiopresentator Jan Hautekiet trad op als pianist. “Toen ik mijn voormalige gitarist Filip Bollaert belde om vervanging te zoeken, contacteerde hij Jan en Ben. Die zeiden meteen: ‘Voor Günther doen we dat!’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.