"Wauw!": Natalia enorm geraakt door wat ze in ontvangst mag nemen
COS
"Wauw!": Natalia enorm geraakt door wat ze in ontvangst mag nemen
Foto: Play4

Al twintig jaar staat Natalia op het podium. De zangeres werd bekend door haar deelname aan 'Idool' in 2003.

Om haar 20-jarig jubileum te vieren staat Natalia dit najaar drie keer in de Antwerpse Lotto Arena. Heel wat fans staan al twintig jaar lang achter de zangeres. Dat mag de zangeres al twintig jaar ondervinden aan de boodschappen en cadeautjes die ze mag ontvangen.

"Al 20 jaar mag ik brieven, tekeningen, kunstwerkjes, bloemen en nog véél meer ontvangen van jullie! Er waren zelfs jaren dat mijn mama de briefwisseling verzorgde en ik die elke paar weken een hoop inzendingen beantwoordde met een handtekening", vertelt Natalia op Instagram bij een filmpje van een erg creatief geschenkje.

"In het begin was ik dikwijls overweldigd, maar altijd ben ik hier dankbaar voor geweest... Want dit is de energie van mijn fans die ik terugkrijg, en zo zitten we in een prachtige synergie met elkaar... want dat laadt me dan ook weer op om nog meer te geven..."

"Vandaag mocht ik dit pareltje ontvangen met een briefje waarvan ik de inhoud met veel liefde voor mezelf houd", zegt de zangeres. "Wauw", klinkt het over het geschenkje. Een fan ging aan de slag met creatieve woordspelingen.

De zangeres is bovendien bezig met een nieuw project. "Een mega dankuwel vandaag (aan iedereen die meewerkte) na een onvergetelijke opnamedag waarvan jullie meer zullen zien op het einde van dit jaar!" Natalia zou weleens kunnen verwijzen naar het nieuwe seizoen van 'The Voice'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.