Willy Sommers beseft dat het zo niet verder kon: “Kinderen hebben aan alarmbel getrokken”
PMN
Willy Sommers beseft dat het zo niet verder kon: “Kinderen hebben aan alarmbel getrokken”
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

De zomer is altijd heel druk voor Willy Sommers (71). Hij werkt zijn eigen optredens af. Daarnaast is er ook nog ‘Tien Om Te Zien’.

Willy Sommers moet elke zomer vaak optreden. Enkele jaren geleden kwam er bij hem het besef dat zo niet ver kon. “Mijn kinderen Luna en Luka trokken aan de alarmbel”, legt de zanger uit in Primo. “Ze waren toen veertien en elf.”

“Al hun vriendjes en vriendinnetjes trokken in de zomer op reis, maar omdat ik altijd optredens had tijdens de grote vakantie, lukte dat bij ons nooit. Toen ze me vertelden dat ze het jammer vonden, ben ik meteen in mijn agenda gaan kijken en ik zag dat de eerste vier dagen van juli vrij waren.”

“Ik heb die vier dagen onmiddellijk geblokkeerd in mijn agenda. De kinderen mochten kiezen waar we naartoe zouden gaan. Het werd Barcelona.”

WIlly's kinderen Luna en Luka vonden het niet fijn dat ze tijdens de zomermaanden nooit met het gezin op vakantie konden gaan

Dit jaar ging Willy nog niet op vakantie met zijn gezin. “Ik heb een appartement aan de kust, maar daar zijn we dit jaar nog niet naartoe geweest. Andere jaren verblijven we daar al eens een dagje, maar dat is er nu door het slechte weer niet van gekomen.”

“Ik heb deze zomer nog een paar vrije dagen staan, en we waren van plan om het gezin naar de kust af te reizen, maar als het dan nog slecht weer is, boeken we nog snel een last minute. We proberen toch elk jaar een uitstap te doen met het gezin van een paar dagen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.