Willy Sommers doet onthulling over iemand die we allemaal kennen: “Mensen denken dat wij lagen te rollebollen”
PMN
Willy Sommers doet onthulling over iemand die we allemaal kennen: “Mensen denken dat wij lagen te rollebollen”
Foto: Photonews

Willy Sommers logeert dezer dagen aan zee. Hij is één van de presentatoren van ‘Tien Om Te Zien’. De opnames zijn in volle gang.

Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert zijn opnieuw de presentatoren van dienst. Ze verblijven alle vier in dezelfde B&B aan zee. Het is de eerste keer dat dit gebeurt.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Tien Om Te Zien’ kunnen we zondag bekijken bij VTM. In die eerste aflevering staat ook Willy op het podium. Hij brengt samen met Wendy Van Wanten hun grote hit 'Kijk eens diep in mijn ogen’.

Mensen dachten dat Willy Sommers en Wendy Van Wanten lagen te rollebollen in hun kleedkamer

Het nummer is intussen al dertig jaar oud. “In die tijd was Wendy hot”, blikt Willy terug in Primo. “Toen wij ons duet lanceerden, kwamen de mensen naar mij toe: ‘Zeg Willy, met Wendy Van Wanten samen in een loge, dat is ‘t een en ander zeker? Zo’n bom!’”.

“Maar ik heb nog nooit in mijn leven een vrouw ontmoet die zo discreet was. Ik respecteerde dat ook, wanneer ze zich moest omkleden. Dan stond haar manager Danny met een grote handdoek voor haar. En de mensen maar denken dat wij lagen te rollebollen in onze kleedkamer”, lacht Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.