Willy Sommers heeft heel leuk nieuws over zichzelf en zijn vrouw Cindy
PMN
Willy Sommers heeft heel leuk nieuws over zichzelf en zijn vrouw Cindy
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

De opnames van ‘Tien Om Te Zien’ zijn weer voorbij. Er rest nu nog enkel de afleveringen op televisie. Die gaan nog wel enkele weken door.

Willy Sommers presenteert sinds 1989 ‘Tien Om Te Zien’. De beginperiode van het programma vond hij waanzinnig. “De zomer van 1989 was de zomer van mijn leven”, zegt de zanger in Primo.

“Het was de eerste zomer van ‘Tien Om Te Zien’. Ik presenteerde het programma samen met Bea Van der Maat in Blankenberge. Iedereen wilde erbij zijn. Meer dan 15.000 mensen kwamen die opnames bijwonen. En we haalden wekelijks één miljoen kijkers. ‘Tien Om Te Zien’ was echt één van de steunpilaren van VTM.”

Willy Sommers en zijn vrouw Cindy zijn begonnen met golf

Willy is naar eigen zeggen een écht zomerkind. “Ik kan heel goed tegen de warmte”, legt hij verder uit. “Ik zal nooit in de volle zon liggen zonnebaden. Maar sporten in de zon, daar heb ik geen probleem mee.”

Hij heeft ook nog leuk nieuws over zichzelf en zijn vrouw Cindy. “We zijn vorig jaar begonnen met golf te spelen. Een zalige sport! Op die manier kunnen we actieve dingen doen. En laten we hopen dat we dat nog minstens tien jaar mogen doen. Minstens!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.