Interview 🎥 Zanger en songschrijver Guy Swinnen heeft groot nieuws te melden
COS
🎥 Zanger en songschrijver Guy Swinnen heeft groot nieuws te melden
Foto: Danny Wagemans

Guy Swinnen is al veertig jaar een rocker in hart en nieren. Dat blijkt ook uit het fantastische album ‘Rock Ain't Dead (It Just Smells Funny)’, dat hij het voorbije jaar op het publiek losliet.

Het nieuwe album ‘Rock Ain't Dead (It Just Smells Funny)‘ is al een tijdje uit. Tijdens het Rijvers Festival vroeg de reporter van Showbizz24 aan Guy hoe het publiek reageert op zijn nieuwe nummers. 

Wild enthousiast

“De reacties zijn zeer positief. Zeker bij onze fanbase is iedereen wild enthousiast. De cd verkoopt ook vrij goed, hoewel hij niet echt gedistribueerd is geweest.”

“Ook op de streaming services gaat het goed, dus we hebben zeker een behoorlijk resultaat behaald."

Na een lange tijd van stilte was de goesting opnieuw zo groot bij Guy om nog eens een rockplaat uit te brengen, zoals hij het mooi verwoordt.

“Ik had een heel grote behoefte om opnieuw eens een rockplaat te maken. Ik merk ook dat het publiek dat ten zeerste apprecieert."

Ambiance

“De nieuwe nummers werken ook allemaal zeer goed in een liveset. We spelen veel liedjes van de nieuwe cd tijdens onze live optredens.”

“Je merkt dan dat die liedjes heel erg binnenkomen bij het publiek en direct ook voor de nodige ambiance zorgen. Het is een heel fijne plaat geworden.”

Wie het nieuwe album van Guy Swinnen Band wil aankopen, bekijkt het best even zeker deze link: https://open.spotify.com/album/6IuHjPZuvUx9nefTO9FmKz?si=f3XoSLQVSO2iZWcgKsqm7g

Wie graag een fysieke cd wil kopen kan een mailtje sturen naar guyswinnenband@gmail.com

Meer nieuws

Meer nieuws

.