Interview 🎥 Zangeres Mentissa heeft heel leuk nieuws te melden
PMN
🎥 Zangeres Mentissa heeft heel leuk nieuws te melden
Foto: Photo News

Mentissa is een leuke spontane dame die momenteel scoort met de hit ‘Mamma Mia’. Ze deed in het verleden mee aan verschillende talentenwedstrijden.

Maar ze bracht ook al een album uit, tourde onder meer door Frankrijk, Nederland en België. Mentisse is in 2023 ook genomineerd geweest voor de Victoires de la Musique, de belangrijkste Franse muziekprijzen.

Mentissan heeft ook heel fijn nieuws te melden. Onlangs werd bekend dat ze in het elfde seizoen van ‘The Voice Belgique’ één van de coaches wordt. Haar ervaring zal haar zeker helpen in haar rol als coach.

“Ik wil mij niet voorbereiden op ‘The Voice’. Ik wil het zo spontaan mogelijk doen en beleven. Ik ga mij gewoon een beetje laten gaan en zien wat er op mij af komt op emotioneel vlak.”

Mentissa woont in hartje Parijs, wanneer we vragen wat ze mist aan België, dan heeft ze onmiddellijk een antwoord klaar: “Wat ik vooral mis van Denderleeuw is de onbezorgdheid.”

Mijn carrière momenteel is heel leuk, maar daar komen ook heel veel verantwoordelijkheden bij kijken. Op de momenten dat ik opnieuw in Denderleeuw ben, heb ik terug het gevoel van vroeger. Niemand kent me, niemand verwacht me. Ik doe een beetje wat ik wil.” 

Maar Parijs heeft ook zo zijn troeven. “Het bruist daar van energie. In Dederleeuw is het om tien uur ‘s avonds gedaan. In Parijs heb je om drie uur ‘s morgens nog altijd veel ambiance en dat vind ik wel leuk. Een stad die nooit helemaal slaapt.” 

Meer nieuws

Meer nieuws

.