Zo sloeg de vonk over tussen Julia Boschman en Louis Thyssen
LHX
Zo sloeg de vonk over tussen Julia Boschman en Louis Thyssen
Foto: VTM

Lange tijd gingen er geruchten rond, maar nu is het officieel. K3'tje Julia Boschman vormt een koppel met acteur Louis Thyssen.

Julia Boschman en Louis Thyssen leerden elkaar kennen bij Studio 100. Ze zijn daar allebei tewerkgesteld: Louis speelt sinds 2015 de rol van vampier Vladimir in 'Nachtwacht'.

Het voorbije halfjaar hebben ze nauw samengewerkt. Louis speelde namelijk de rol van weerwolf Wuppert in de K3-musical 'De 3 biggetjes'.

Hoe de vonk daar oversloeg? "Aan het einde merkten we gewoon dat we heel hard naar elkaar toe gegroeid waren, en dat er zo eigenlijk toch iets ontstaan is. En nu zijn we samen", vertellen ze aan Het Laatste Nieuws.

Op dat moment was Julia al een tijdje single, maar voor Louis was het iets ingewikkelder. Hij was toen immers al zeven jaar samen met zijn vriendin Liesl.

"Ik heb geprobeerd om zo eerlijk en open mogelijk met mijn ex-vriendin te communiceren. Vanaf het moment dat ik voelde dat er van alles aan de hand was... En uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan", zegt hij daarover.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Louis Thyssen (@louisthyssen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.