“De kritiek op Maxime Meiland is onterecht en afschuwelijk”
PMN
“De kritiek op Maxime Meiland is onterecht en afschuwelijk”
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland krijgt regelmatig te maken met kritiek. Dat is zo sinds ze op de buis komt in ‘Château Meiland’. Die kritiek is soms wel heftig.

Timon Moll is de regisseur van ‘Château Meiland’. Hij vindt het bijzonder jammer dat er kritiek op Maxime Meiland is. “Het is afschuwelijk en onterecht,” citeert Shownieuws hem vanuit Party.

“Het is ook niet wat wij laten zien. Ik heb dat nooit zo weergegeven. Maxime en ik hebben er veel over gesproken, en ik vroeg me af of ik haar op een andere manier had moeten presenteren. Maar zij zei: 'Nee.'"

Volgens Timon is de media verantwoordelijk voor de negatieve beeldvorming. Hij vindt dat ze het karakter van Maxime verdraaien. “Wat ik als de kracht van Maxime beschouw – en wat naar mijn mening ernstig wordt onderschat door de pers – is dat zij als geen ander in staat is om een scène om te buigen of het vanuit een ander perspectief te bekijken.”

“Of ze krijgt van mij iets ingefluisterd, of ze doet het zelf, omdat ze denkt: 'Kom, laten we nu even met de botte bijl erin.' Daarmee geeft ze een scène een andere wending. Dat doet ze ontzettend goed. Maxime is heel slim en begrijpt uitstekend hoe je televisie moet maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.