Eén dag na overlijden grootvader: Er valt iets op bij André Hazes
LHX
Eén dag na overlijden grootvader: Er valt iets op bij André Hazes
Foto: Photonews

Op zondag meldde Rachel Hazes triest nieuws. Haar vader Jan van Galen is plots overleden.

Lange tijd hadden Rachel Hazes en haar vader geen contact, maar de laatste tijd ging het weer goed tussen hen. Dat blijkt alvast uit een boodschap die Rachel deelt op sociale media.

"Bijna iedere dag spreken wij elkaar, hebben wij vaak de grootste lol en plots krijg ik een dag later ineens een telefoontje dat het heel slecht met je gaat", schrijft ze bij een foto van haar en haar vader. "Binnen enkele uren ben je toch heel onverwachts overleden."

"Ik wist niet dat ik nog zoveel tranen had. Ondanks onze meningsverschillen en alles wat we samen hebben meegemaakt, ga ik jou vreselijk missen", klinkt het.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Rachels zoon André Hazes is kennelijk minder aangedaan door de dood van zijn grootvader. Het valt op dat er op zijn sociale media helemaal niets van het trieste nieuws te merken valt.

Integendeel, hij lijkt zondag de avond van zijn leven te hebben gehad. Hij ging in Oslo kijken naar het concert van de band Journey. Hij had daarvoor viptickets én mocht zelfs backstage rondlopen en de band ontmoeten.

"Een droom die uitkomt", schrijft hij op Instagram bij een foto waarop hij met de muzikanten poseert. "Dankjewel voor deze herinnering van m'n leven."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.