Eindelijk: Peter Gillis komt met verlossend nieuws over zoon Mark
LHX
Eindelijk: Peter Gillis komt met verlossend nieuws over zoon Mark
Foto: SBS6

Eind juni sloeg het noodlot toe in de familie van Peter Gillis. Zijn zoon Mark werd plots ernstig ziek.

Mark Gillis werd in de nacht van 28 op 29 juni in kritieke toestand opgenomen op de intensive care. De volgende dag werd hij in een kunstmatige coma gebracht.

Wat er aan de hand was? Het bleek om een ernstige longontsteking te gaan. "Op dit moment vecht Mark nog steeds voor zijn leven", liet Peter Gillis op 4 juli weten.

Bijna twee weken later heeft hij eindelijk hoopvol nieuws over zijn zoon. "Onbeschrijfelijk hoe blij wij zijn dat Mark wakker is en weer op eigen kracht kan ademen", schrijft hij op Instagram. "Na meer dan twee weken tussen hoop en vrees te hebben geleefd, maakt Mark gelukkig stapjes voorwaarts."

"Het is van belang om nog heel voorzichtig te zijn, zodat hij geen terugval krijgt en stapje voor stapje verder kan herstellen. We zijn ontzettend trots op Marks wilskracht in wat hij allemaal heeft doorstaan."

"Nogmaals dank voor alle dokters en verplegers voor het geduld en de uitstekende zorg voor onze Mark. Ook bedankt voor alle steun en betrokkenheid van iedereen", besluit Peter.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.