Geweldig nieuws voor de fans van Frans Bauer
LHX
Geweldig nieuws voor de fans van Frans Bauer
Foto: Instagram @fransbauer

Twintig jaar geleden kreeg heel Nederland – en bij uitbreiding heel Vlaanderen – een unieke inkijk in het leven van Frans Bauer en zijn jonge gezin. Hoe gaat het er inmiddels aan toe bij hen thuis?

Twintig jaar na de eerste realityreeks over het gezin van Frans Bauer is het Nederlandse NPO met een vervolg gekomen: 'De Bauers – 20 jaar later'. De reeks is net afgelopen en is een enorm succes geweest.

Voor de Vlaamse fans van de familie is er nu goed nieuws: Ook VTM zal 'De Bauers – 20 jaar later' uitzenden. Vanaf dinsdag 11 juni kan je de reeks bekijken bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Wat je zoal kan verwachten? Een gigantisch verjaardagsfeest, Frans die hard werkt om wat kilo's kwijt te geraken en natuurlijk de avonturen van zijn vier zonen, Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas. 

Zij zijn inmiddels opgegroeid en banen zich een eigen weg door het leven. En er is uiteraard ook Mariska Bauer, die twee jaar geleden werd getroffen door een herseninfarct en nog steeds de gevolgen daarvan ondervindt. Hier kan je alvast een preview bekijken:

Meer nieuws

Meer nieuws

.