Iedereen zegt hetzelfde over roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, nu ze stopt met haar juicekanaal
WVDS
Iedereen zegt hetzelfde over roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, nu ze stopt met haar juicekanaal
Foto: Instagram @lifeofyvonne

Zaterdag kwam het bericht dat Yvonne Coldeweijer per direct stopt met haar juicekanaal. Yvonne spuide de laatste jaren heel wat sappige verhalen over BV's en BN'ers.

De meest spraakmakende roddelkoningin van de afgelopen jaren stopt nu ook met haar betalende juicekanaal dat ze enkel nog overhield sinds april dit jaar. "De reden is dat ik het gevoel heb dat alle juice van de afgelopen jaren is exposed."

Roddels lijken opgedroogd te zijn: "Slechts kommerjuice blijf over"

"Dit voelde voor mij als onrecht en ik wilde deze geheimen aan het licht brengen. Drie jaar later blijft echter slechts de komkommerjuice over. Ik vind deze juice zelf niet meer relevant en het voelt voor mij niet goed om jullie daarmee te vervelen," is de reden die Yvonne zelf opgeeft betreft haar beslissing.

De reacties op dit nieuws liggen vrijwel bij iedereen in dezelfde lijn: "Heeft zichzelf verrijkt en een hoop ellende veroorzaakt. Je moet het maar kunnen. Heb degenen die haar 'gesponsord' hebben nooit begrepen".

Of "En nu hoopt ze zeker dat ze zich straks wel weer recht in de spiegel aan kan kijken?", "Eigenlijk een heel triest mens. Ze zal ooit heel eenzaam eindigen omdat echt niemand haar nog vertrouwt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.