Joost Klein laat eindelijk van zich horen met wel heel vreemd filmpje
LHX
Joost Klein laat eindelijk van zich horen met wel heel vreemd filmpje
Foto: Photonews

Voor Nederland eindigde het Eurovisiesongfestival met een grote domper. Zaterdagmiddag werd Joost Klein gediskwalificeerd.

Na een incident met een cameravrouw besloot de organisatie van het Eurovisiesongfestival Joost Klein te diskwalificeren. Of dat terecht was, is nog maar de vraag.

Volgens de versie van AVROTROS stelt het zogenaamde 'incident' immers niet veel voor. "Tegen duidelijk gemaakte afspraken in is Joost gefilmd toen hij net van het podium af kwam en zich moest haasten naar de greenroom", schrijven zij op Instagram.

"Op dat moment heeft Joost herhaaldelijk aangegeven niet gefilmd te worden. Daar werd geen gehoor aan gegeven. Dit heeft geleid tot een dreigende beweging van Joost naar de camera. Hierbij heeft Joost de cameravrouw niet aangeraakt."

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros)

De organisatoren van het Songfestival beweren echter dat die versie van de feiten niet correct is. Wat er dan wél exact gebeurd is, willen ze niet prijsgeven.

Sinds de heisa heeft Joost Klein niets van zich laten horen op sociale media, tot nu. Je zou misschien verwachten dat hij een officiële mededeling doet of zijn versie van de feiten deelt, maar niets is minder waar.

In plaats daarvan post hij in zijn Instagramverhaal een filmpje van enkele grappige honden. Zij huppelen rond op de tonen van 'Who Let The Dogs Out'...

Meer nieuws

Meer nieuws

.