Martien Meiland bevestigt kortstondige relatie: “De reden waarom ik de relatie verbroken heb”
PMN
Martien Meiland bevestigt kortstondige relatie: “De reden waarom ik de relatie verbroken heb”
Foto: De Vijver Media

Martien Meiland is op zoek naar een buitenverblijf. Hij zoekt een plaatsje waar hij op een rustige manier zijn oude dag kan doorbrengen. Het wordt al zeker iets in het buitenland.

Martien Meiland is nog steeds vrijgezel. In een onlangs verschenen boek over de familie wordt er wel gesproken van een kortstondige relatie. Martien vertelt er in ‘Weekend’ meer over.

“Ik vond hem wel leuk en kon met hem lachen”, citeert Shownieuws Martien. “Hij kon ook goed met de meiden overweg en kwam vaak op visite. Op een gegeven moment dacht ik: ik vind je wel leuker. Maar hij was veel te jong. Wat een gedoe weer."

Al was het niet alleen het leeftijdsverschil dat Martien parten speelde. "Hij zei dat hij bi was. Ik dacht: o, waarom nu weer? Ook weer zo moeilijk, hè? En hij wilde kinderen”

"Als hij bijvoorbeeld op een zondag langskwam, was het heel gezellig en leuk, maar om vijf uur dacht ik wel: nou, ga je nou nog eens weg? Ik vond het dan allemaal weer te veel, dus ik was eigenlijk alweer blij dat hij vertrok."

Meer nieuws

Meer nieuws

.