Monique Westenberg doet boekje open over zoontje Dré
LHX
Monique Westenberg doet boekje open over zoontje Dré

Vorig jaar maakte André Hazes heel wat indruk met zijn documentairereeks ‘Crossroads’. Momenteel wordt er een vervolg uitgezonden.

‘André Hazes: The Next Chapter’ is een driedelige documentaire over André Hazes. Daarin is te zien hoe het met hem gaat sinds hij zijn leven weer op de rails kreeg.

Komende zaterdag komt er weer een nieuwe aflevering van ‘The Next Chapter’ uit op Videoland. In een preview zien we hoe Monique Westenberg bijzonder openhartig is over hun zoontje Dré.

“Mensen vragen zich nog steeds af waarom wij hem afschermen”, zegt ze. “Omdat hij kind kan zijn op deze manier. En dat is echt fijn.”

Het heeft ook te maken met een specifieke gebeurtenis waar Monique zich absoluut niet goed bij voelde. “Zo’n drie jaar geleden stond die kleine heel groot voorop een roddelblad, met een tekst erbij waar ik echt niet blij van werd”, vertelt ze. 

“Toen dacht ik echt: oké, ik ga hem nu blurren, want ik wil niet meer dat zijn gezicht op deze bladen terechtkomt.”

“Soms denk ik weleens: hadden we hem maar anders genoemd”, geeft ze ook toe. Zij en André beseften zes jaar geleden niet dat het niet altijd handig is om zijn naam te dragen. “Als hij zegt ‘Ik ben André Hazes´, dan vinden mensen daar wat van. Positief en negatief.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.