Rachel Hazes is woedend op André: "André sr. had dit nooit getolereerd"
LHX
Rachel Hazes is woedend op André: "André sr. had dit nooit getolereerd"
Foto: VTM

Al een hele tijd hebben André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes geen contact. Of het ooit nog goed komt tussen de twee, is nog maar de vraag.

Afgelopen weekend zorgde André Hazes voor ophef tijdens een van zijn concerten. Op een gegeven moment riep iemand in het publiek 'hoer'. "Hoer? Wat zeg je over mijn moeder?", reageerde André.

"Geintje, ik mag dat zeggen", probeerde hij de situatie wat luchtiger te maken. Toch liet hij het er niet bij, want daarna riep hij, samen met het hele publiek, nog herhaaldelijk 'hoer'.

Rachel Hazes kan er absoluut niet mee lachen. "Dit is heel stuitend en onnodig grievend", reagert ze bij Shownieuws. "Zulke dingen zouden ze nooit gedurfd hebben als André senior nog geleefd had. Die had deze uitspraken nooit getolereerd."

Daarnaast doet ze ook een ietwat mysterieuze uitspraak. "Er komt een dag dat voor heel veel mensen echt alles duidelijk gaat worden", luidt die. "Ik probeer zo lang mogelijk mijn mond te houden, maar ik kan niet beloven dat ik dat nog lang volhoud."

Meer nieuws

Meer nieuws

.