Suzan & Freek beleven schrik van hun leven: “Er stond ’s nachts iemand in de kamer”
ASX
Suzan & Freek beleven schrik van hun leven: “Er stond ’s nachts iemand in de kamer”
Foto: Instagram @suzanenfreek

De jubileumeditie van ‘Liefde voor muziek’ hebben we al eventjes achter de kiezen. In het tiende seizoen mochten ook Suzan en Freek, die ook in ons land ontzettend populair zijn, wederom hun opwachting maken.

De twee blikken in een podcast terug op de opnames in Frankrijk, waar ze een ontzettende enge nacht beleefden. “De nacht voor ons vertrek naar het vakantiehuis verbleven we al in een hotel omdat we vroeg moesten vertrekken”, begint Freek het verhaal.

“Suzan lag al te slapen toen er op de deur geklopt werd. Ik besloot niet te reageren omdat ik dacht dat de persoon aan de verkeerde deur stond”, gaat het verder. “Toen ging plots de kamerdeur open en stond er dus gewoon iemand in onze kamer!”

Freek jaagde de man weg, maar niet veel later stond de man opnieuw in de kamer. “Het bleek uiteindelijk een hotelmedewerker te zijn die ontdekt had dat de kamer op een andere naam was geboekt, meer bepaald een crewlid van ‘Liefde voor muziek’. Hij wilde blijkbaar op de bodem uitzoeken wat er aan hand was”, besluit Freek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.