Wesley Sneijder deelt opmerkelijke boodschap over Yolanthe Cabau
LHX
Wesley Sneijder deelt opmerkelijke boodschap over Yolanthe Cabau
Foto: Photonews

Het is al vijf jaar geleden dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau uit elkaar gingen. Ze hebben samen een zoon, de 8-jarige Xess Xava.

Het afgelopen jaar is voor Wesley Sneijder bijzonder zwaar geweest. Bijna een jaar geleden verloor hij zijn moeder aan kanker. Ze was slechts 59 jaar oud.

Aan het Nederlandse Story vertelt hij dat hij het verdriet nog elke dag voelt. "Niets is sindsdien meer hetzelfde", zegt hij. "Ik mis alles van haar. Het is bijna een jaar geleden, maar het voelt alsof het net is gebeurd."

Alsof dat nog niet genoeg is, is ook bij zijn vader Barry een ongeneeslijke vorm van kanker vastgesteld. "Hij wordt niet meer beter. Hoe het zal gaan, weten we niet", aldus Wesley.

Gelukkig kan hij rekenen op steun van zijn ex Yolanthe Cabau. Hun breuk was zwaar, maar inmiddels zijn ze beste vrienden. "Ik ben er trots op dat we dat na onze breuk zijn geworden", klinkt het. 

"Yolanthe weet alles van mij en ik van haar. We vertellen elkaar alles. Die vertrouwensband zal altijd blijven. Net als mijn gevoel voor haar. Ik zal altijd van Yolanthe blijven houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.