Wow! Frans Bauer kondigt groot nieuws aan
LHX
Wow! Frans Bauer kondigt groot nieuws aan
Foto: Instagram @fransbauer

De realityserie over het gezin van Frans Bauer is nog maar net afgelopen, of hij komt alweer met ander mooi nieuws. Dat heeft dit keer alles met zijn muziek te maken.

"Het grote nieuws is eruit... Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 'Frans Bauer Live in Ahoy 2024: nog een keer'!", schrijft Frans Bauer op Instagram. Als dat geen mooi nieuws is!

Het is al van 2011 geleden dat de zanger op het podium van het iconische Ahoy in Rotterdam stond. "Ahoy symboliseert een glansrijke muziekcarrière – je hebt pas écht iets bereikt als je Ahoy tot de nok toe gevuld krijgt. Frans Bauer heeft dit maar liefst 51 keer gedaan, en nu waagt hij het opnieuw", klinkt het in de aankondiging.

Tijdens die 51 concerten was Frans' vader Chris er altijd bij. Helaas overleed hij in 2015. Een Ahoy zónder hem, daar had Frans het de voorbije jaren erg lastig mee, vertelt hij aan het ANP.

"Voor mij is dit een nieuwe start. Dat klinkt gek, maar op je vijftigste is de wijn misschien wel het lekkerst", zegt hij. "Ik denk dat mijn vader sowieso altijd bij me is, maar dat de kinderen erbij kunnen zijn, maakt het extra bijzonder."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer)

Meer nieuws

Meer nieuws

.