Zeldzame blik achter de schermen met zoontje André Hazes zet hoge verwachtingen bij fans: “Dit is toch goud!”
WVDS
Zeldzame blik achter de schermen met zoontje André Hazes zet hoge verwachtingen bij fans: “Dit is toch goud!”
Foto: Instagram @andrehazes

André Hazes lijkt helemaal op het rechte pad te zijn momenteel na enkele woelige jaren. Hij staat weer op het podium en heeft enkele weken geleden samen met de populaire zanger Mart Hoogkamer een zomersingle uitgebracht. Het gaat hem voor de wind.

‘Zij is van mij’ is het nieuwe duet van Mart en André en het lijkt aan een opmars bezig te zijn in de hitparade. Mart en André kunnen het enorm goed met elkaar vinden.

Het gaat er gezellig aan toe, Mart en kleine Dré gaan aan het zingen

Maar deze keer gunnen André Hazes en partner Monique Westenberg ons ook een zeldzame blik achter de schermen. Ze plaatsen een video online waarin te zien is dat ook hun zoontje André samen met Mart het nummer aan het zingen is backstage.

Het gaat er gezellig, gemoedelijk en spontaan aan toe. Natuurlijk zien fans onmiddellijk een volgende generatie opstaan in de lijn van zijn vader en zijn grootvader.

“Dit is toch goud! Opa straalt extra aan de hemel vannacht”, “Als senior dat nog eens mocht zien…”, “De derde generatie komt er sowieso aan! Als die kleine Dreetje wil zingen. Echt mooi om te zien met zijn drieën.”

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.