Eddy Planckaert krijgt duidelijke boodschap van zijn kinderen en heeft het daar wel moeilijk mee
PMN
Eddy Planckaert krijgt duidelijke boodschap van zijn kinderen en heeft het daar wel moeilijk mee
Foto: Play4

De Planckaerts hebben opnieuw een heel drukke zomer achter de rug. Voor het tweede jaar op rij organiseerden ze glampingweekends voor het kasteel dat ze aan het renoveren zijn.

Het was Eddy Planckaert zijn grote droom met de hele familie naar Frankrijk te trekken en om daar ook te gaan wonen. Dat idee zorgde al voor verdeeldheid binnen de familie.

Zoon Francesco Planckaert en dochter Stephanie Planckaert hebben al meermaals laten weten dat zo’n definitieve verhuis voor hen moeilijk ligt. Francesco en zijn vrouw Magali willen graag de graag de chalets in Lesterny blijven uitbaten.

Bovendien gaan hun kinderen in België naar school. Dat is ook het geval voor de kinderen van Stephanie en Christopher.

En ook Junior Planckaert staat niet te springen om meteen naar Frankrijk te verhuizen. Hij heeft Pauline Devos nu een vriendin en er is ook nog zijn race carrière waar hij nu volop op inzet.
(Lees verder onder de foto)

Ik ben de droom om met de hele familie samen te leven in Frankrijk stilaan definitief aan het opbergen

Eddy beseft dat het allemaal moeilijk ligt. “Ik ben de droom om met de hele familie samen te leven in Frankrijk stilaan definitief aan het opbergen”, zei hij eerder al in Primo.

“Dat zal niet meer lukken. We zullen wel het kasteel runnen en daar veel samen zijn, maar de kinderen en kleinkinderen zullen hun tijd wellicht fiftyfifty verdelen tussen de Ardennen en Lurcy-Lévis.”

“Die gasten hebben ook hun leven en je moet dat een beetje loslaten. Nee, het is geen gemakkelijke periode…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.