Ella Leyers heeft mooi nieuws te melden
LHX
Ella Leyers heeft mooi nieuws te melden
Foto: VRT MAX

Al twee seizoenen lang heeft Ella Leyers 'De ideale wereld' gepresenteerd. Als het aan haar ligt, doet ze er nog minstens een seizoen bij.

"Ik vind het leuk en er is zeker nog ruimte voor verbetering", zegt Ella Leyers in De Standaard over 'De ideale wereld'. "Zolang dat het geval is, wil ik het graag blijven doen."

Het is opnieuw een intense periode geweest, met maar liefst vier afleveringen per week. Deze maand kan ze eindelijk genieten van haar vakantie. 

Als die is afgelopen, heeft ze grootse plannen, onthult ze. Ze is, naast presentatrice, immers ook nog actrice. Het lijkt erop dat ze een acteerjob te pakken heeft die ze kan combineren met de opnames van 'De ideale wereld'.

"Het is misschien voorbarig om te vertellen, maar ik speel mee in een Nederlands-Belgische reeks. Er zijn tien draaidagen die overlappen met 'DIW', maar we gaan dat doen werken."

Wat helpt voor de planning, is dat de opnames niet zo ver van de 'DIW'-studio plaatsvinden. "Het zal best pittig worden. Ah, komt goed. We zien wel", klinkt het.

Uiteraard kan ze over de serie nog niet veel prijsgeven, maar ze verklapt al wel iets over de rol die ze speelt. "Zoals altijd is het een vrouw met haar op haar tanden. Ruwe bolster. Zij kan haar mannetje staan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.