Er is groot nieuws waarop alle fans van Dieter Coppens en 'Down The Road' zitten te wachten
COS
Er is groot nieuws waarop alle fans van Dieter Coppens en 'Down The Road' zitten te wachten
Foto: VRT

De zomervakantie is bijna voorbij en dus staan de programma's voor het najaar voor de deur. Ook op VRT 1 staan er weer heel wat programma's klaar.

In de programmatie van het najaar heeft VRT 1 ook een plaatsje vrijgehouden voor Dieter Coppens. Dit najaar krijgen we namelijk een nieuw seizoen van 'Down The Road' te zien. Daarin gaan Dieter en begeleidster Saar Pelgrims samen met een nieuw reisgezelschap naar het wondermooie Canada.

Deze keer mochten Evert (28), Sabine (36), Laurens (34), Anneleen (29), Michaël (30) en Rebecca (34) op de reis van hun leven. De zes jongeren met het syndroom van Down stappen vol spanning het vliegtuig op om de wereld en elkaar te ontdekken.  

Voor iedereen wordt het een reis boordevol avontuur: paardrijden, bizons voederen, survival op een onbewoond eiland, een berentocht en nog zo veel meer. Doorheen de prachtige landschappen van Canada ontstaan er weer nieuwe vriendschappen voor het leven.

Voor het zesde seizoen wordt iets nieuws toegevoegd. Ook de families van de reisgenoten zullen dit seizoen namelijk aan bod komen. Ze vertellen samen met hun zoon of dochter, broer of zus hoe hun dagelijkse leven eruitziet.

Vorig jaar begon het vijfde seizoen al aan het de start van het nieuwe tv-seizoen, net na de zomervakantie. Op het zesde seizoen zullen we iets langer moeten wachten. 'Down The Road' wordt pas later in het najaar verwacht op VRT 1 en VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.