Château Planckaert Francesco Planckaert windt er geen doekjes om tegenover kinderen: "Dan moeten ze er een punt achter zetten"
COS
Francesco Planckaert windt er geen doekjes om tegenover kinderen: "Dan moeten ze er een punt achter zetten"
Foto: Eén

Francesco Planckaert heeft een drukke zomer achter de rug. Er stonden weer een heleboel glampingweekends op de Planckaert-agenda.

Naast de glampingweekends hebben de Planckaerts de handen ook vol met renovaties van (het interieur van) het kasteel. Francesco Planckaert werkte de afgelopen maanden ook aan een nieuw project: een theatervoorstelling van zijn ouders waarvoor hij de livemuziek verzorgt.

Francesco bracht deze zomer ook veel quality time door met zijn kinderen. Die moesten deze week namelijk al terug naar school. Samen met Magali Van Houtte heeft hij drie kinderen: Devon, Noa en Yukka. Francesco vindt het belangrijk dat zijn kinderen met de juiste waarden opgroeien.

"We willen dat onze kinderen respect hebben voor hun geliefden en hun vrienden. Maar, zo zeggen we ook nog tegen hen: dat respect moet wel van twee kanten komen. Als respect niet wederzijds is, moeten ze snel schakelen en hun conclusies trekken", zegt Francesco in Primo.

"Ze mogen de dingen niet zomaar hun beloop laten", vindt Francesco. "Magali en ik zijn er niet voor dat Yukka, Noa en Devon zomaar wat aanmodderen in hun vriendschappen en relaties. Lukt het niet, dan moeten ze sterk genoeg zijn om er een punt achter te zetten", aldus Francesco.

Meer nieuws

Meer nieuws

.