Geweldig nieuws: Twee nieuwe topacteurs in het volgende seizoen van 'Knokke off'
LHX
Geweldig nieuws: Twee nieuwe topacteurs in het volgende seizoen van 'Knokke off'
Foto: VRT

Het eerste seizoen van 'Knokke off', met Pommelien Thijs in de hoofdrol, was een enorm succes. Zelfs op Netflix werd de serie massaal gestreamd.

Na het succes van het eerste seizoen van 'Knokke off' kan een tweede seizoen niet uitblijven. De opnames daarvoor zijn op dit moment bezig.

Vanop de set deelt Willem De Schryver, die de rol van Alex speelt, leuk nieuws. "Ik kan het niet laten om jullie al een kleine verrassing te geven", zegt hij in een video.

Vervolgens komt Aimé Claeys in beeld, de Gentse acteur die bekend is van onder andere '1985', 'Onder vuur' en 'Zonder afspraak'. Hij zal in 'Knokke off' de rol van Thomas spelen.

Thomas is de verzorger van Bonmamie, de grootmoeder van Alex. Zij wordt gespeeld door niemand minder dan Viviane De Muynck, die al te zien is geweest in talloze films, series en theaterproducties. 

Dat ook het tweede seizoen erg spannend zal worden, staat nu al vast. "Thomas heeft wat geheimpjes, maar daar gaan we nog niks over zeggen", klinkt het mysterieus bij Aimé.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.