Geweldig nieuws voor alle fans van de Planckaerts: Een unieke kans!
LHX
Geweldig nieuws voor alle fans van de Planckaerts: Een unieke kans!
Foto: VRT

De glampingweekends van de Planckaerts zijn een unieke kans om de familie te leren kennen in hun eigen habitat. Helaas kan niet zomaar iedereen het zich permitteren.

Een glampingweekend bij het kasteel van de familie Planckaert kost, afhankelijk van hoeveel mensen er in één tent slapen, tussen de 900 en 1500 euro per volwassen persoon. Voor die prijs word je een heel weekend lang verwend met veel lekker eten, fijn gezelschap en leuke activiteiten.

Een slechte deal is het dus niet, maar uiteraard kan niet zomaar iedereen dat bedrag betalen. Voor zij die het tóch graag eens zouden meemaken, heeft de familie nu heel goed nieuws.

"We doen nog eens zot en geven een glampingverblijf weg deze zomer!", maken ze bekend op Instagram. Concreet gaat het om een vierdaagsverblijf onder de Franse zon.

Wie zijn kans wil wagen, moet de post liken, zijn of haar reisgezellen taggen in de reacties én de post delen in zijn of haar stories. De winnaar wordt bekendgemaakt op 29 mei.

Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, vindt het alvast een mooie kans. "Succes iedereen! 't Is zooo de moeite", reageert ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.