Het loopt opnieuw mis voor Devon Planckaert: "Gevallen met zijn fiets"
LHX
Het loopt opnieuw mis voor Devon Planckaert: "Gevallen met zijn fiets"
Foto: Eén

Net als zijn grootvader Eddy Planckaert ambieert Devon Planckaert, de zoon van Francesco Planckaert, een wielercarrière. Tot nu toe loopt het niet echt van een leien dakje.

Devon Planckaert heeft de afgelopen jaren al enorm veel pech gehad. Zo kwam hij vorig jaar, tijdens een stage in Spanje, zwaar ten val. Hij liep daarbij een serieuze armblessure op.

Hij heeft diep gezeten, maar na enkele jaren met valpartijen, blessures en coronabesmettingen is hij nog steeds vastberaden om alles te geven. In de recentste aflevering van 'Château Planckaert' is echter te zien hoe het alwéér mis gaat.

Samen met neef Mageno Timmerman en Iluna's vriendje Robin Warrant gaat hij een toertje fietsen, maar even later krijgt Francesco telefoon. "Devon is gevallen met zijn fiets", klinkt het. 

Heel dramatisch is de situatie deze keer gelukkig niet, maar Devon's arm ziet er toch flink bebloed uit. Bovendien is de shifter van zijn fiets kapot. "Ik ben echt dom gevallen", zegt hij tegen Junior Planckaert, die hem oppikt. 

Het is mama Magali Van Houtte die hem verzorgt. Dat doet ze niet zonder kokhalzen. "Dat is echt niets voor mij. Ik zou zo'n slechte verpleegster zijn", horen we haar zeggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.