Iedereen valt hetzelfde op bij Zita Wauters haar nieuwe look: Zo denkt zij erover
PMN
Iedereen valt hetzelfde op bij Zita Wauters haar nieuwe look: Zo denkt zij erover
Foto: Photonews

Zita Wauters is de laatste tijd al een paar keer van look veranderd. Eerst was ze een blondine, dan een brunette en nu heeft ze koper als haarkleur. Het maakt deel uit van een nieuw project.

Zita Wauters liet haar haarkleur al drie keer veranderen voor een nieuw project. Wat het nieuwe project is, wil of mag ze niet verklappen. Aangezien ze haar al blond, brunette verfde en nu koper is, zal het allicht te maken hebben met K3. Het zijn ook de haarkleuren van de meisjes van K3.

Nu haar haar koper is heeft Zita daar al heel wat reactie op gekregen. Sommigen vonden brunette beter. Al zijn er ook die deze haarkleur beter vinden passen bij haar. De meningen zijn dus verdeeld.

Zita Wauters vindt het wel leuk dat mensen zeggen dat ze met nieuwe haarkleur op haar mama lijkt

“Ik vind het wel cool zo’n andere haarkleur”, merkt Zita op in Story. “Ik moet er zelf ook nog aan wennen. Sommige mensen vinden dat er ik er nu jonger uitzie, anderen vinden dan weer dat ik ouder toon.”

“Het is best wel grappig. Maar wat ik al het meest gehoord heb, is dat ik op mijn mama lijk. Dat vind ik een compliment.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.