Iedereen zegt nu al hetzelfde over gloednieuw programma van Jeroen Meus
LHX
Iedereen zegt nu al hetzelfde over gloednieuw programma van Jeroen Meus

Jeroen Meus is al vele jaren elke dag te zien in 'Dagelijkse kost' op VRT 1. De afgelopen tijd heeft hij nóg een programma gemaakt.

Vanaf 4 maart kan je op VRT 1 kijken naar 'De mosterd van Meus', een gloednieuw programma met Jeroen Meus. Hij trekt daarin de wereld rond op zoek naar nieuwe culinaire inspiratie.

In Zweden, Georgië, Schotland, Turkije, Mexico en Italië proeft hij van heerlijke lokale recepten, ontdekt hij speciale kooktechnieken plaatselijke ingrediënten, en verzamelt hij bijzondere culinaire verhalen uit de keuken van alledaagse mensen.

Daarbij krijgt hij de hulp van zijn collega's: gerenommeerde televisiechefs uit het land in kwestie. Ze ontvangen hem met open armen en delen hun kennis met hem.

De trailer van het programma wordt alvast op veel enthousiasme onthaald. "Dat wordt weer smikkelen en smullen van mooie televisie", wordt er gereageerd. "Ik kijk er al naar uit!"

"Supergaaf. Fijne vent om naar te kijken", klinkt het ook. "Vanaf dat we dit kunnen programmeren, doen we dat!" "Dat gaat smaken!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.