Karl Vannieuwkerke gaat praatprogramma presenteren over Olympische Spelen en krijgt hulp van heel wat bekende namen
PMN
Karl Vannieuwkerke gaat praatprogramma presenteren over Olympische Spelen en krijgt hulp van heel wat bekende namen
Foto: Photonews

Morgen is het zover! Dan starten de Olympische Spelen. Je zal bij VRT1 alle prestaties van de Belgen kunnen volgen. De openbare omroep schakelt daarvoor alle mogelijke kanalen in.

Het is een heuse sportzomer op de VRT. We hebben al het EK voetbal gehad, de Tour de France is net voorbij en de Olympische Spelen dienen zich al aan. Zo'n sportzomer betekent ook veel Karl Vannieuwkerke op je televisie.

Karl gaat het programma ‘Paris By Night’ presenteren vanuit het Belgium Lotto House in Parijs. Samen met onder anderen Hans Van Alphen, Greg Van Avermaet, Eline Berings, Kim Gevaert, Ann Wauters en Soe Nsuki zal hij de prestaties van de Belgen analyseren, het olympische nieuws bespreken en uiteraard ook vooruitkijken naar wat er nog allemaal te gebeuren staat.

Karl kan ook rekenen op twee trouwe sidekicks: Elodie Ouedraogo en Thomas Huyge. Daarnaast is ook Linde Merckpoel van de partij, die olympische ringen in de vorm van een tattoo draagt.

“Een olympische tattoo, dat is tegenwoordig een ding. Het lijkt wel alsof je niet op de Olympische Spelen bent geweest als je thuiskomt zonder de vijf ringen op je lijf,” legt Linde uit. “Maar blijkbaar zijn er toch nog olympische helden zonder zo'n getatoeëerde herinnering aan hun meest memorabele sportmoment - en dat vind ik niet kunnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.