Kristel Verbeke deelt ultieme besparingstip: "Je gaat echt veel geld uitsparen"
LHX
Kristel Verbeke deelt ultieme besparingstip: "Je gaat echt veel geld uitsparen"
Foto: Photo News

In 'Geld gezocht' dompelen Kristel Verbeke en Kamal Kharmach zich onder in de geldzaken van zes gezinnen. Het programma is elke woensdag te zien op VRT 1.

Het leven wordt steeds duurder, en dat weten ook Kristel Verbeke en Kamal Kharmach. In 'Geld gezocht' helpen ze gezinnen om orde op zaken te stellen en zo hun dromen te realiseren.

Ze krijgen daarvoor volledig inzicht in alle financiële documenten, zoeken naar verloren euro's kunnen maken en analyseren de dagelijkse gewoontes van elk gezin. Samen gaan ze op zoek naar eenvoudige aanpassingen die een groot verschil kunnen maken.

Kristel is expert in boodschappen doen zonder te veel geld uit te geven. Ze heeft een georganiseerde voorraadkast en weet steeds hoeveel ze van een product in huis heeft. Ze schept er plezier in om die tips te delen met anderen.

Haar ultieme besparingstip heeft dan ook met boodschappen te maken. "Niet met een weekmenu werken, niet met een opgeruimde voorraadkast en niet met een boodschappenlijstje naar de winkel gaan: dat is funest voor je budget", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws.

Volgens haar zijn het drie dingen die makkelijk toepasbaar zijn, ook al ben je een chaoot. "Maak eens tijd daarvoor. Je gaat echt veel geld uitsparen", belooft ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.