Na vele geruchten over breuk Junior Planckaert en Pauline: Stephanie Planckaert biedt eindelijk uitsluitsel
LHX
Na vele geruchten over breuk Junior Planckaert en Pauline: Stephanie Planckaert biedt eindelijk uitsluitsel
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert vond in het programma 'Junior op zoek naar de liefde' de liefde bij Pauline De Vos. Eén jaar en zeven maanden na datum vragen veel mensen zich af of de twee nog wel samen zijn.

Tussen Junior Planckaert en Pauline De Vos klikte het meteen. Ook in de hele Planckaert-clan voelde Pauline zich erg welkom. Op 6 februari vierden de twee nog dat ze een jaar samen waren, maar sinds juni zijn ze nog amper samen te zien geweest op hun sociale media.

Fans van de familie Planckaert beginnen zich dan ook zorgen te maken. "Waar is Junior? Niet meer samen?", reageert iemand bij een reeks foto's die Pauline deelt. "Je hebt al lang geen foto's meer gepost van jullie beiden en je hebt ook niets gezegd over zijn ongeval. Niet dat het mijn zaken zijn, maar het valt wel op."

 
Begin juli wenste Pauline Junior nog een gelukkig verjaardag met een hoop foto's in haar Instagramverhaal. Op beelden van glamping is ook te zien hoe ze eind juli nog naar Frankrijk trok om de familie Planckaert een handje te helpen. Sindsdien is het echter opvallend stil rond hen tweeën: ze lijken elk vooral met hun eigen ding bezig te zijn.

Toch lijkt het erop dat de pessimisten ongelijk hebben. Stephanie Planckaert deelt immers een bijzondere foto in haar Instagramverhaal. Daarop is te zien hoe de familie Planckaert samen gezellig pannenkoeken eet.

Als je goed kijkt, zie je achteraan Pauline zitten. Wie denkt dat ze er enkel en alleen bij is omdat ze nog steeds goed overeenkomt met de familie, heeft het waarschijnlijk bij het verkeerde eind. Ze lacht namelijk wel heel lief naar Junior...

Stephanie Planckaert
Instagram @stephanieplanckaert

Meer nieuws

Meer nieuws

.