Na vertrek bij dj-duo: Kobe Ilsen heeft opvallende boodschap voor Viktor Verhulst
LHX
Na vertrek bij dj-duo: Kobe Ilsen heeft opvallende boodschap voor Viktor Verhulst

Sinds de geboorte van zijn zoontje Magnus heeft Kobe Ilsen het razend druk. Hij ziet zich dan ook gedwongen om een lastige knoop door te hakken.

Vijf jaar lang maakte het dj-duo van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen het nachtleven onveilig. Ze deden vorig jaar meer dan 100 shows, brachten een eigen single uit en schopten het zelfs tot op een groot podium op Tomorrowland.

Aan dat tijdperk is nu een einde gekomen. Kobe heeft beslist om ermee op te houden. Voor hem was de combinatie met zijn gezin en zijn werk gewoonweg te veel.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av VIKTOR & KOBE (@viktorandkobe)

In Het Laatste Nieuws wil Viktor Verhulst, die solo verdergaat, duidelijk maken dat dat de vriendschap tussen hen er nog steeds is. Van een haar in de boter is er volgens geen sprake. 

"Kobe gaat ongetwijfeld eens komen kijken naar een soloshow van mij, dat zou ik alleszins leuk vinden", zegt hij. Een Instagrampost van Kobe lijkt te bevestigen dat de twee nog steeds goede vrienden zijn.

"Bruur gaat solo!", schrijft hij bij enkele foto's van hun shows. "Alle succes, lieve vriend! En merci voor de compagnie."

Om Viktor, die door de breuk met Kobe zijn platencontract kwijt is en dus weer van nul moet beginnen, een handje te helpen, geeft hij bovendien nog wat extra informatie. "Boeken kan via One Bookings", luidt die.

Dat kan Viktor uiteraard wel appreciëren. Hij reageert met een hartje.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kobe Ilsen (@kobeilsen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.