Niels Destadsbader maakt zich opvallende bedenking na 'Zomerhit'-winst Pommelien Thijs: "Echt om zot van te worden"
COS
Niels Destadsbader maakt zich opvallende bedenking na 'Zomerhit'-winst Pommelien Thijs: "Echt om zot van te worden"
Foto: VRT - Damon De Backer

Zaterdag was er in Blankenberge de grote ontknoping van 'Zomerhit'. Het was Pommelien Thijs die met 'Erop of eronder' met de 'Zomerhit'-trofee naar huis mocht.

Tien nummers maakten zaterdag nog kans om 'Zomerhit' te winnen. Ook 'Liefs voor Later' van Niels Destadsbader en Kenny B haalde de finale. Niels moest - net als vorig jaar - de presentatie af en toe overlaten aan Siska Schoeters om op te treden én om aan het einde van de show in spanning af te wachten met de andere finalisten.

Uiteindelijk werd het Pommelien Thijs die de trofee in ontvangst mocht nemen met 'Erop of eronder'. Het nummer staat intussen terug op één in de Ultratop 50 en ook haar album 'Per ongeluk' staat al weken op de eerste plaats. "We hebben een heel mooie 'Zomerhit' gehad, met een heel mooie winnares", besluit Niels bij HLN Showbits.

Of hij het had zien aankomen? "Vorig jaar won Margriet Hermans en dat had niemand verwacht. Dus dat ik het had zien aankomen, zou verkeerd gezegd zijn. Had ik het gedacht? Ja. Maar vorig jaar dacht ik ook iets helemaal anders en toen was het Margriet. Dus ik ben heel blij", zegt Niels Destadsbader.

"Ik denk dat er bij Pommelien ook een soort opluchting is. Vorig jaar dacht iedereen dat zij ging winnen. Dan win je niet, dat is echt om zot van te worden. En nu had weer iedereen het gevoel dat ze ging winnen. Als ze het nu dan weer niet was geweest, zou het jammer geweest zijn. Ik ben heel blij en het is haar absoluut gegund."

Meer nieuws

Meer nieuws

.