Opvolger van Aster Nzeyimana bij VRT is bekend
LHX
Opvolger van Aster Nzeyimana bij VRT is bekend

De voorbije jaren groeide Aster Nzeyimana uit tot een vaste waarde bij de VRT. De verrassing was dan ook groot toen hij de openbare omroep inruilde voor VTM.

Het vertrek van Aster Nzeyimana bij de VRT veroorzaakte een schokgolf in medialand. Hij had het geschopt tot presentator van 'Extra Time' en was ook te zien in onder andere 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'.

Inmiddels werkt hij als voetbalcommentator bij VTM, waar hij ook de copresentator van 'The Voice van Vlaanderen wordt. Een opvolger voor hem bij de VRT was nog niet aangekondigd.

(Lees verder onder de post.)

    Visa detta inlägg på Instagram           

Ett inlägg delat av Aster Nzeyimana (@asternzey)

Tot nu. MNM-dj Astrid Demeure laat op MNM weten dat zij vertrekt bij de radiozender en sportanker wordt bij Sporza. Ze zal er vanaf januari te horen en te zien zijn.

"Ik kijk er enorm hard naar uit. Ik deed het al af en toe, en ik zag Sporza als mijn affaire naast MNM. Maar de liefde is groter dan gedacht", zegt ze.

"Ik kan terugblikken op zo'n leuke en lange tijd bij MNM, meer dan twaalf jaar. Daar ben ik zo dankbaarvoor, maar ja, het was tijd. Die aanbieding was er en ik dacht: ja, let's go!"

"Ik moet mezelf nog vaak in de arm knijpen om te beseffen dat het geen droom is en kijk er dan ook geweldig naar uit om zowel tv, radio als podcasts te maken", klinkt het. 

Al sinds 2011 is Astrid te horen op MNM. Sinds 2018 heeft ze er haar eigen vast programma.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av MNM (@mnmbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.