Philippe Geubels schrikt enorm van dochtertje Hanna (6): "Begon ineens te wenen naast mij"
COS
Philippe Geubels schrikt enorm van dochtertje Hanna (6): "Begon ineens te wenen naast mij"
Foto: Photonews

Philippe Geubels zagen we de afgelopen maanden een stuk minder op televisie. Hij had het druk met zijn (bijna uitverkochte) zaalshow 'Geubels gaat in bad', die hij in 2024 ook live op televisie zal spelen.

Philippe Geubels was deze week wel weer even op televisie te zien. Hij kwam langs bij Wim Lybaert in het VRT 1-programma 'Zomeravonden'. Wim kookte Philippes lievelingsgerecht uit zijn jeugd: paardenworst met frietjes van zijn bompa.

Philippe vertelt over de mooie herinneringen die hij aan zijn bompa en andere familieleden heeft. Hij hoopt natuurlijk dat zijn dochter Hanna, die intussen al zes is, later ook zo'n mooie herinneringen aan haar vader en familie zal koesteren.

"Ik kijk al eens graag een film met mijn dochter, gaan zwemmen, van die dingen", vertelt Philippe. "Je probeert toch ook wel van die momenten te maken waar ze over dertig jaar op terugkijkt en zegt: met mijn papa deed ik dat of dat", bedenkt Wim zich. "Ja, soms. Misschien niet genoeg", beseft Philippe. 

"Ik was met haar naar de cinema geweest. We reden terug naar huis en ineens begon ze te wenen naast mij", vertelt Philippe over zijn dochter. "Ik zeg: 'Oei, wat is er? Wat gebeurt er?' En dan zei ze: 'Als jij dood bent, ga ik hieraan terugdenken.'"

"Ze was toen wel veel bezig met de dood", bedenkt Philippe zich. Hoe dat plots komt? "Een fase zeker? Ik kan me nu wel voorstellen, als je voor de eerste keer beseft wat dat is, doodgaan, dat je daar redelijk verontrust door bent", lacht de komiek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.