Pijnlijk voor Christopher Timmerman: Hij kampt met schuldgevoel
LHX
Pijnlijk voor Christopher Timmerman: Hij kampt met schuldgevoel
Foto: Instagram @christopher_timmerman_

Een bijzonder moment in de laatste aflevering van 'Château Planckaert': de ouders van Christopher Timmerman kommen op bezoek. Hij is erg blij om hen nog eens te zien.

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor Christopher Timmerman en zijn ouders. Zijn mama kreeg twee jaar geleden namelijk de diagnose van alzheimer. 

Voor Christopher is het altijd een beetje bang afwachten als hij zijn ouders weer gaat zien. "Dat ze nu die alzheimer heeft... Dat is een beetje moeilijk", zegt hij in 'Château Planckaert' tegen zijn vrouw Stephanie Planckaert.

"Ik vind het moeilijk om het te beseffen, als ik haar zie. Ik heb mijn mama nog altijd in gedachten zoals vroeger, en elke keer als ik haar zie, denk ik: oké, het is effectief zo."

Hij zou ook graag veel meer tijd vrijmaken voor zijn mama. Dat is echter niet eenvoudig, en daar voelt hij zich schuldig over. "We hebben zo'n druk leven... Het is heel moeilijk."

"Mijn mama is daar oké mee, hoor. Ze belt mij wel af en toe en zo. Maar toch heb ik het gevoel van: doe ik wel genoeg met haar? Zal ik achteraf geen spijt hebben?"

Stephanie is echt onder de indruk van haar schoonouders. "Je papa pakt dat fantastisch aan. Die zien elkaar zo graag... Ze hebben al veel meegemaakt samen." "Ik ben blij dat je dat zegt, want daar trek ik me aan op", reageert Christopher. "Ik zie ze niet zoveel, maar ik weet dat ze gelukkig zijn samen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.