Reacties van fans liegen er niet om: Iedereen zegt hetzelfde over nieuw programma van Karl Vannieuwkerke
PMN
Reacties van fans liegen er niet om: Iedereen zegt hetzelfde over nieuw programma van Karl Vannieuwkerke
Foto: VRT1

Gisteravond was er de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Die gaan door in de Franse hoofdstad Parijs. Karl Vannieuwkerke praat elke avond over die Olympische Spelen in ‘Paris By Night’.

Vrijdagavond vond de allereerste aflevering van ‘Paris By Night’ plaats op VRT1. Dit nieuwe praatprogramma wordt gepresenteerd vanaf het indrukwekkende dak van het Lotto Belgium House in Parijs. Karl krijgt telkens verschillende gasten aan tafel en wordt bijgestaan door het dynamische duo Elodie Ouedraogo en Thomas Huyghe, die hun expertise en charme inbrengen tijdens de gesprekken.

In het programma analyseert Karl samen met zijn gasten de prestaties van de Belgische atleten op de Olympische Spelen. Het programma biedt niet alleen een terugblik op de prestaties, maar kijkt ook vooruit naar wat er in de komende dagen nog te gebeuren staat. De reacties op deze eerste aflevering waren divers, maar over het algemeen positief.

De fans van Karl zijn lovend over zijn stijl en aanpak. "Dat kan hij toch als geen ander,” reageren zij enthousiast. “Dit praatprogramma is echt op zijn lijf geschreven. Het is altijd interessant om te horen wat Karl en zijn gasten te zeggen hebben over de afgelopen dag. Dit zagen we al tijdens de Tour, en dat zal nu zeker ook het geval zijn tijdens de Olympische Spelen." 

Vandaag is er een nieuwe aflevering van ‘Paris By Night’, die vanavond om 22.30 uur op VRT1 te bekijken is. In deze aflevering is Cédric Van Branteghem de gast van Karl.

Meer nieuws

Meer nieuws

.