Siska Schoeters en haar vriend hebben grootse plannen
LHX
Siska Schoeters en haar vriend hebben grootse plannen
Foto: Photonews

In 2021 maakten Siska Schoeters en Tomas De Soete bekend dat ze na een relatie van 14 jaar uit elkaar gingen. Jarenlang woonden ze samen in een groot huis in Temse.

Siska Schoeters en Tomas De Soete hebben samen twee kinderen. Daarbovenop heeft Tomas nog twee kinderen uit een eerdere relatie. Toen ze jaren geleden gingen samenwonen, moesten ze dus op zoek naar een huis met veel slaapkamers. Dat vonden ze in Temse.

Ook na hun breuk woont Siska nog steeds in het huis. Het mag dan wel wat te groot zijn, maar ze wilde haar kinderen stabiliteit bieden in een moeilijke periode en besloot daarom om niet te verhuizen.

Inmiddels heeft ze een nieuwe vriend, geluidstechnicus Thomas. Die woont in zijn eigen huis met zijn eigen kinderen. Voorlopig, althans, want in de podcast 'Als de muren konden praten' vertelt Siska dat ze grootse plannen hebben.

"Thomas en ik willen, als de kinderen groot genoeg zijn, samen gaan wonen. In een huis waar er nog genoeg plek is voor hen om te komen logeren."

Haar huidige huis beantwoordt uiteraard aan dat criterium. "Maar ik kan me voorstellen dat het beter is om samen echt aan iets nieuws te beginnen." Zij en Thomas zijn bovendien allebei stadsmensen, dus ze zien het wel zitten om op termijn naar Antwerpen te verhuizen.

"Vorige week was ik in Antwerpen en zag ik huizen, en dan denk ik: kom, wanneer gaan we het doen? Komaan, binnen vijf jaar." Het zou dus wel eens kunnen dat die verhuis er al redelijk snel komt!

Meer nieuws

Meer nieuws

.