Siska Schoeters maakt zich opvallende bedenking over collega Zita Wauters: "Dan weet je dat ze goed is opgevoed"
COS
Siska Schoeters maakt zich opvallende bedenking over collega Zita Wauters: "Dan weet je dat ze goed is opgevoed"
Foto: VRT - Damon De Backer

Er worden deze week nog twee afleveringen van 'Zomerhit' opgenomen. Daarna wordt de laatste rechte lijn richting de finale van 19 augustus ingezet.

Sinds deze zomer hebben Niels Destadsbader en Siska Schoeters er een fijne jonge collega bij. Zita Wauters is na een jaar intensieve opleiding bij de VRT Academy aan boord gehaald bij 'Zomerhit'. Zita neemt het online luik van het muziekprogramma van VRT 1 voor haar rekening.

Siska vond het meteen heel fijn om te horen dat zij en Niels versterking zouden krijgen van Zita. "Omdat ik wist dat het ging werken. We kenden elkaar van ziens, maar intussen zijn we echte maatjes geworden", zegt Siska over haar kersverse collega in Story.

"Ik heb het gevoel dat ik haar al heel lang ken en dat is een goed teken. Ik voel me op mijn gemak bij haar en zij bij Niels en mij", bedenkt de presentatrice zich. "Zita is heel volwassen voor haar leeftijd. Toen ik zo oud was, was ik vooral heel onzeker."

Siska is vol lof over haar collega. "Hoe ze praat, hoe ze met mensen omgaat, hoe ze de camera pakt... Knap, hoor", vindt Siska. "Ik bewonder vooral hoe ze praat. Ze denkt na voor ze iets zegt, dan weet je dat ze goed is opgevoed. Maar daarnaast is ze ook een sterke en gelukkige vrouw." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.