Zien đŸ“· Siska Schoeters stelt ons haar dochtertje Minnie voor
PMN
đŸ“· Siska Schoeters stelt ons haar dochtertje Minnie voor
Foto: Photonews

Siska Schoeters zien we over enkele weken weer op televisie. Dan start ‘Zomerhit’. Door de sportzomer bij VRT zijn er dit jaar een heel stuk minder afleveringen.

Dit jaar zijn er aanzienlijk minder afleveringen van ‘Zomerhit’, waardoor Siska Schoeters meer tijd kan doorbrengen met haar gezin. Dit biedt haar de gelegenheid om te genieten van leuke momenten samen met haar dochtertje. Een van de activiteiten die ze samen ondernamen, is het spelen van gezelschapsspellen. Het is een uitstekende manier om quality time door te brengen en hun band te versterken.

Een recente foto die Siska deelde, toont haar en haar dochtertje Minnie terwijl ze een potje Rummikub spelen. Het lijkt een gezellige setting te zijn, maar voor Siska liep de spelletjesavond niet helemaal zoals gepland. Ze maakte een opmerking op sociale media dat ze verloor van een 7-jarig kind dat alleen speelde. “Ik kan andere dingen goed, oké?” voegde ze humoristisch toe.

De reacties van haar volgers lieten niet lang op zich wachten. Veel mensen konden haar situatie goed relateren en lieten weten dat het verliezen van een spel tegen je eigen kind niet makkelijk is. Zo schreven ze onder andere: “Dat zal wel een beetje pijn doen.”

Siska’s volgers waren het erover eens dat het bewonderenswaardig is om zulke momenten te delen. “Het is heerlijk om jullie zo bezig te zien,” merkte een volger op. Daarnaast werd Minnie, die al op jonge leeftijd met veel plezier het spel speelt, zelfs omschreven als slimmer dan haar moeder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.